Livet i allmänhet

Idag hade vi besök av asbestsanerarna och äntligen har de sanerat vår dörr så vi slipper vänta på det. Vårt hus går igenom renovering av tak, avlopp och ventilation och samtidigt ska de byta fönster och dörrar. Tyvärr upptäckte de asbest i vårt hus i fogen runt dörrarna så de måste ta bort den på ett krångligt sätt med skyddsutrustning och avspärrningar och förstås till större kostnad för bostadsbolaget men självklart är det bra att folk inte blir sjuka av att hantera asbest. Det dåliga för oss var att vi var tvungen att vara ute ur lägenheten från från 8 till 16... Det var ännu mer dåligt för att varken R, jag eller Lilla Bus sovit så bra. Bus har en tand på gång och skrek i flera omgångar under natten och vaknade och somnade hit och dit och jag med henne. R sov rätt bra i början av natten, sedan vaknade han av Bus panikskrik och sedan så fick han problem att somna också och var vaken från tidig morgon men då fick jag äntligen sova tack vare att Lilla Bus fått Alvedon som gjorde att hon kunde somna lite djupare.

Förmiddagen spenderade vi på Öppis och det tyckte Bus var kul även om hon nästan somnade under sångstunden. Hon sov sedan bra i vagnen. Vi var resten av dagen nere vid Strömpilen. Jag och Iris drog omkring och kollade på saker medan R gick till tippen med lite grejer och senare var på ett möte. Vi hann handla och fika lite också.

Lilla Bus växer och frodas och stegen blir fler och fler. En förändring är att vi har valt att ge henne lite flaska ibland. Det kan tyckas sent vid 14 månader och onödigt men då jag inte vill sluta amma och hon har svårt att somna utan mat så kommer vi köra på det så vi har lite större möjlighet till variation och frihet för föräldrarna. Det kommer troligen bli en mindre regelbunden grej snarare än en delvis avvänjning men vi tror att det är det bästa för hela familjen. Vad Bus tycker vet vi inte ännu och hon kommer säga till, det är säkert...

Kommentarer

Populära inlägg