Om mig

En jordnära kristen feminist som skriver om livet här och nu. Vill förenkla livet för familjen, skapelsens och skaparens skull. Är intresserad av nyanser, inte peka för mycket i en riktning men inte rädd att säga hur jag ser på frågan.

Jag har förr strävat efter att använda sk. plain dress i en modern kontext men har med åren drivit mig ifrån denna rörelsen men har fortfarande en stark känsla för enkelhet och skönheten i det praktiska och användbara. Jag har även burit religiös huvudbonad under väldigt många år på heltid men numera så väljer jag enbart att göra det i kyrkan samt då jag känner ett behov av konstant bedjande. Jag hjälper självklart vem som helst som är intresserad av detta och känner ännu ett stort utbyte av att täcka mitt huvud men har av olika skäl valt att vila från detta under en tid.

Jag uppfattar mig inte som varken man eller kvinna och det var oerhört tungt att till sist våga prata om detta öppet. Jag jobbar fortfarande på att se om eller hur detta är signifikant för mitt religiösa liv.

Jag har fött och burit två barn som är en stor källa till glädje och nöje för mig men tog för ett tag sedan beslutet att minska skrivandet om mina barn på bloggen men jag har ett offentligt instagramkonto som är mer vardagligt vid namn flygmus_eh. Den som är intresserad av i första hand denna aspekt av mitt liv uppmanas att följa mig. På sikt kan detta konto komma att ändras till privat.

Bloggen är min resa från när jag var en ganska ny kristen och utvecklas ständigt med mig. Den tar er från en tid när jag levde som singel till då jag var i ett parförhållande utan barn till livet som gift och med barn. Fokus är inte vardagens detaljer men vardagens huvuddrag.

Populära inlägg