Loppisfynd!

Gårdagen spenderades på diverse cykelrelaterade äventyr men även på Myrorna som hade rea på damkläder och förvånande nog fanns det många plagg som passade mig. Egentligen hade jag tänkt visa upp alla kläderna i en kavalkad men det var så varmt igår och varmare ändå idag att jag väljer att bara visa upp dagens kläder.
Det är kanske inte världens mest smickrande klänning men oj så bekväm och praktisk den är. Den är perfekt nu i värmen då den inte sitter åt och värmen lägger sig på ytterlagret ioch större delen av kroppen förblir sval. Jag tror den blir lika bra i vinter med en tröja under eller över. Hur mycket jag än gillar denna klänning är den nog det minsta fyndet av de jag gjorde igår men eventuellt återkommer jag till dessa kläder senare även om detta långt ifrån är någon modeblogg (glääää!).


Jag gjorde även tre fynd till Bus. Detta är inte ett av dem utan ett tidigare från Kupan. En sjömansdräkt! Jag hatar egentligen marint tema på både hus och kläder men på en liten kan jag leva med en sjömanskostym. Jag gillar hinten av gammaldags barnkläder och att det är fina men praktiska kläder som kan lekas i och som passar både flickor och pojkar. Mer könsneutrala finkläder är nästan omöjligt att hitta annars där det inte känns som barnet är utklätt eller extremt ledigt klätt. Jag är inte anti klänningar men det är skönt att ha fler valmöjligheter. 

Notera förresten bakgrunden på alla bilder. Så här ser det ut i alla icke-stylade hem till småbarnsföräldrar, leksaker och skrot överallt...

Kommentarer

  1. Vad härligt att fynda! Precis en sådan klänning hade jag en gång :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg