Skrivkramp

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva just nu, bloggtorka som det brukar kallas. Jag vill skriva något bra, men inget kommer ut. Ska fundera vidare.

Kommentarer

 1. SV: Hej! Tack för din gulliga kommentar!<3
  Jo, jag har ju kämpat massor, kan jag ärligt säga. När man faller ur den första tiden och ska hitta en balans mellan vardagliga livet och fortfarande ha kvar relationen med Gud, är det inte alltid sa lätt. Men det är väl vad vi kallar prövningar!:)
  Jag läste mest väldigt "strikt" litteratur förut och saker som mest handlade om det yttre, tyvärr. Tillslut leder det till att man har ett polerat skal men ett tomt inre, och jag vet att jag inte är den enda konvertiten som rakat ut för det här. Tillslut verkar allt för komplicerat och man känner sig misslyckad istället. Att upprätthalla enbart pabud ställer ju oerhörda krav pa en om man inte har det inre som gör det hela bra mycket enklare och självklart. Som med allt annat, är inte hjärtat med sa haller det inte i längden. En del konvertiter (jag inkluderad) fastnar tyvärr i den här fällan, att vi bara fokuserar pa mindre viktiga saker medans det ju är relationen till Skaparen som gjorde att vi drogs till islam överhuvudtaget.
  Därför har jag senaste tiden börjat "omvärdera" mig och min tro, vart jag tar kunskap fran, min attityd gentemot andra som följer andra asikter, etc. Jag hoppas att det leder till att jag finner min väg igen, och än sa länge känns det bra!:)
  Sorry, det här blev ju mer av en uppsats!
  Kram!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg