Provar läskiga saker

Idag provade jag att ha på mig en gravidtröja jag äger som är designad att framhäva magen. För mig är det ungefär som att gå runt med en stor skylt som skriker gravid och det kändes rätt jobbigt att folk uppmärksammade min runda mage. Jag har undvikit det under den förra och denna graviditet men jag kände att jag var tvungen att utmana mig själv. Det gick bra trots att jag fick en massa kommentarer och jag överlevde. Jag ska bära tröjan igen för den är skön men kanske ha en kofta att gömma mig i om det blir för jobbigt. Jag känner mig dock stolt att jag orkade/vågade, för att växa måste man våga.

Mitt nästa mål blir att ta en magbild med den tajta tröjan och lägga upp här eller facebook (usch, ryser när jag tänker på det).

Kommentarer

  1. Bra jobbat att du tog dig över din mållinje!
    Själv gillade jag gravidlooken massor och ville gärna att det skulle synas mer, tidigare :-)
    Varför kände du föresten att du var tvungen att framhäva magen om du egentligen inte är bekväm med det?

    SvaraRadera
  2. Det är något jag vill prova eftersom jag har mått dåligt psykiskt båda graviditeterna. En teori jag har är att jag mådde ännu sämre förra gången eftersom jag liksom försökte att inte låtsas om att jag var gravid, att jag liksom flydde från verkligheten. Nu testar jag att göra sådant som "alla andra gör när de är gravida" som att ha tajta tröjor som visar magen, köpa speciella gravidkläder, våga köpa något innan det är 2 veckor kvar osv. Jag tycker att det faktiskt har hjälpt lite eftersom jag mår lite bättre den här gången.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg