Hur länge ska du vara ledig?
Tyvärr blir det bara 4 veckor i sommar. R har ingen semester så det blir jag och Lilla Bus som får hänga tillsammans mestadels.
Vilken del av sommaren ser du mest fram emot?
Jag har planerat åka till Boden vilket säkert blir kul speciellt när vi välkomnat en liten till släkten, min systerson har blivit pappa alldeles nyss. Lilla Bus kusiner är ju så gamla jämfört med henne att de inte är några vidare lekkamrater men med några kusinbarn så kan det ju bli kul att åka till släkten framöver. Sedan tidigare finns lilla A som är barn till min brorsdotter.
Vad kommer du shoppa inför semestern?
Jag tror inte jag kommer shoppa något speciellt inför just semestern. Jag har planer att köpa mig en trevlig klänning och kanske något eller några fler plagg men inte specifikt till semestern. I dagarna har jag handlat en hel del saker till Bus men det är ju för att det är hennes födelsedag och inte för att det är semester.
Vilken pryl kommer uppskatta mest i sommar? 
Ingen aning, en av böckerna jag lånat på bibblan kanske?
Var kommer du att rensa?
Jag ska försöka rensa lite allmänt bland våra saker, nyligen har jag rensat kläder från mig själv så det vet jag att jag inte kommer behöva rensa i sommar. Jag hoppas orka lägga upp några auktioner på tradera i höst med Bus gamla kläder och sortera ut de kläder jag inte ska behålla från henne i storlekar kring 86-92.
Vad äter du helst i sommar?
Jordgubbar, grönsaksstavar med dipp, glass, kaffe i solen, goda soppor kanske en liten whiskey men inte allt på en gång i samma skål.
Vad kommer stressa dig i sommar?
När Bus gnäller, när hon vill gå ut och jag inte vill. Städning och org
Vilket är bästa sommarstället?

London.
Var badar du helst?
Badar nästan var som helst men det blir väl troligast mest i Nydalasjön.
Vad läser du i sommar?
Jag har lånat två historiska deckare av Carolina Eriksson, en brevbiografi om Brontë-familjen och en tjock engelsk bok jag inte tror jag kommer hinna läsa.
Hur kommer du minnas semestern när du ser tillbaka på den i september?
Säkerligen som "underbart är kort".

Listan är från bloggen minimalisterna

Kommentarer

Populära inlägg