Oidentifierade: Caledonia Doe

I början av November 1979 hittades en ung flicka skjuten i huvudet i Caledonia New York på ett fält där man odlade majs. Hon tros vara i tonåren och hade blonderat hår där färgen vuxit ut en hel del. Hon var inte så lång och ganska smalt byggd. Hon hade på sig en rutig skjorta i pojkmodell, beiga byxor och en herrjacka. Jackan var en reklamjacka från ett företag som hette Auto Sports Products, Inc och även om den var ovanlig gick den inte att spåra. En annan speciell ägodel som flickan hade var ett halsband med turkoser och en nyckelring med ett hjärta och en nyckel med texten "He who holds the Key can open my heart."

Det finns många bilder på henne men jag anser själv inte att rekonstruktionerna är så extremt bra så jag väljer att inte använda någon till denna men ni kan kolla själv på Doe Network. Där finns även länkar till obduktionsbilder som inte är obehagliga att titta på om någon är intresserad.

En ytterligare spännande ledtråd är att man fann pollen i fickorna som visade att hon vistats i Californien, Arizona, Södra Florida eller Mexico och det faktum att hon var uppenbart solbrun stöder detta ytterligare då det som de flesta kan förstå inte är speciellt soligt i staten New York i november.

Flickan identifierades av en kvinna på en dinerdagen innan hon mördades och att hon då var i sällskap med en äldre man och även en lastbilschaufför sades ha sett henne vilja lifta. Flickan hade ätit kött, potatis och majs innan hon dött.

En seriemördare vid namn Henry Lee Lucas har erkänt hennes mord men det finns inga bevis på att detta stämmer.

Hon har som många andra oidentifierade fascinerat många och många förslag har kommit in. Ett som jag vet undersöks nu är en tjej som heter Tammy Jo Alexander. Kolla själva och se vad ni tycker! Jag tycker det ser ut som en möjlighet åtminstone och jag kommer uppdatera denna sida om/när jag får reda på om Alexander är utesluten eller ej.

Källor:

Doe Network 
The Charley Project


Kommentarer

Populära inlägg