30 december 2012

Vinterdepp

Jag har inte bloggat på jag vet inte hur länge för jag har varit lite nere och ointresserad av allt. R likaså och det har inte varit idealt för vi har bara retat oss på varandra och gått och surat i onödan. Nu är julen över och livet ska börja om på nytt igen och jag har stora planer för det nya året eller i alla fall för återstoden av föräldraledigheten. Jag har två idéer jag gärna vill förverkliga men vi får se om det går vägen men håll tummarna för mig... Jag ska också komma igång med träningen så jag får lite bättre styrka och ork. Snart blir  det förhoppningsvis bättre väder också och deppen släpper. Nya möjligheter, nya möjligheter och gott nytt år kära vänner!

4 december 2012

Fem månader!

Fem underbara månader har du funnits i vårt liv och tanken på ett liv utan dig är nästan helt outhärdlig.


Hur underbart söt kan man vara? Jag gråter nästan när jag ser hur söt vår lilla Iris är här i sin Sack'nSeat som vi provade på min kontorsstol. Kärlek lilla gullunge!


Här är från när jag och Bus kom hem från en promenad och jag har lagt henne i babysittern medan jag själv klär av mig. Åkpåsen är från svärmor, kanske har R haft den också. Den passar bra nu och är varm.


Så här glad och drägglig kan man bli av att leka med en grytvante.


Femmånadersdagen till ära kläddes hon i retro strumpbyxor och retro 'baddräkt'. Liten och brun som en väldigt söt bajskorv!3 december 2012

Kärlek...
Att gå vidare...

Idag såg jag en person som sårade mig djupt en gång, flera gånger och någon som jag har haft stora problem hantera mina känslor kring. De flesta människor som gjort mig illa, även väldigt mycket har jag kunnat förlåta, släppa och gå vidare ifrån och ibland även nått punkten då jag kunnat känna positiva känslor för dem men inte denna person. Jag fick aktivt be gud att hjälpa mig att sluta hata personen och det krävdes mycket bön och även att en person gjorde förbön för mig för att jag skulle kunna släppa hatet men all min sorg och ledsamhet kopplat till denna person har inte försvunnit. Idag såg jag personen och jag insåg att det är dags att gå vidare. Jag måste hjälpa mig själv att läka såret denna person skapat och gå vidare. Sveket var stort men det är dags att finna en ny känsla. Jag kan inte säga var jag hamnar men jag har bestämt mig för att kasta mig ut i det okända och öppna mig för förändring.Bildkälla