22 maj 2011

Helgen

Jag har bara haft det lugnt, sett lite Mullin Mallin på kulturnatta och haft trevligt. En vän skulle ha kommit i eftermiddag men blev tvungen att ställa in, det var mycket tråkigt då jag velat träffa henne länge. Nu väntar en arbetsvecka igen och massor av slit då de stora avgångarna stundar.

18 maj 2011

Hemsk bloggerska

... har jag varit men det beror på jobbet. Jag kan meddela att tomaterna numera bor i växthuset som fått modifieras genom att mitthyllan tagits bort. Det verkar funka bra, och gurkorna växer så det knakar och hamnar snart därute med tomaterna men jag litar ännu inte hundra på att det blir så pass bra temp att de trivs så det får vänta tills i början av juni. Paprikan och chilin blir nog kvar i fönstret och ärtorna och bönorna går framåt liksom salladen som troligen kommer kunna skördas inom några veckor.

Jobbet ja, snart är det sista kompletteringsdag och  däremellan kommer utbildningsdagar och lediga dagar... Oj vilken tid, men så är det varje år och sedan kommer sommaren som ofta är lugn för oss. Vid midsommar och senare i juli och augusti blir det semester. Det blir troligen ingen utlandsresa men kanske en sväng till Stockholm. Ett bröllop blir det i alla fall, inte mitt men min barndomsvän.

8 maj 2011

Helgen så här långt

Igår var jag en sväng på stan och på morgonen satt jag och myste i vackervädret på balkongen. Så skönt med sol och senvår. Plantorna gror på blir större och större, två av tomatplantorna är till och med galet stora och gurkorna är på gång. Tack och lov kan man böja till gurkorna och få dem att också växa nedåt i en krok. Tomaterna blir så höga de blir tack och hej! Igår var jag och shoppade lite nya kläder (ja jag vet jag skulle ju inte köpa så mycket sånt, men lite...) men jag blev tvungen att lämna mina hm fynd där till idag eftersom min käre man ännu inte betalat sin del av hyran och jag ligger därför 3000 lägre än normalt. Med en överföring från sparkontot löste det dock sig. I morse började jag ränna runt och städa och inte förrän kring elva fick jag mig en stund i solen. Hela lördagskvällen hade ägnats åt tvättning så min fästmansfria helg har verkligen gått i husmoderns tecken. Vad ska jag göra nu? Jo, städa klart köket och laga lite mat till mannen.

5 maj 2011

Statistik

Jag har glömt att berätta för er att jag faktiskt nådde över 300 besökare förra månaden, tack till er alla. Idag har jag haft en rekorddag och fått ihop mer än 40 besökare. Jag går kanske mot nya höjder nu säger jag självgott... Nästa mål efter 300 blir 400, visst hänger ni med?